Toimituskulu 6,90 euroa / 3-5 päivän toimitusaika / Turvallinen verkkokauppa

Kattoteline tyhjiökiinnityksillä - Tesla Model S/3/Y

  • 599 EUR

Älykkäät ja joustavat kattotelineet, jotka kiinnität nopeasti ja helposti suurilla imukiinnikkeillä. Tyhjiökiinnikkeet voidaan kiinnittää lasikattoihin sekä kor

Varastossa
Tuotenumero: S/3/Y-280
Share

Älykkäät ja joustavat kattotelineet, jotka kiinnität nopeasti ja helposti suurilla imukiinnikkeillä. Tyhjiökiinnikkeet voidaan kiinnittää lasikattoihin sekä koriin. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä lasikaton tuhoamista kiristämällä ruuveja väärin tai liian lujasti, kuten perinteisessä Teslan lasikaton ympärille kiinnitettävässä kattotelineessä.

Kokoaminen  on ykisnkertaista ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ajaa niiden kanssa, kun et käytä niitä, tämä siksi, että ne on helppoa ja nopeata laittaa tai ottaa pois. 

Erityinen muoto vähentää aerodynaamista vastusta, mikä puolestaan parantaa polttoainetaloutta ja vähentää  melua.

Kaiteet toimitetaan varrella, joissa on tyhjiökiinnikkeet, jotka on suunniteltu mukailemaan  katon muotoa. Jokaisessa tyhjiökiinnikkeessä on oma tyhjiöpumppu, mikä tekee asennuksesta uskomattoman sujuvaa ja nopeaa. Niiden asentaminen vie vain muutaman minuutin.

Etukiskossa on 4 tyhjiökiinnitystä ja takakiskossa 2 tyhjiökiinnitystä.

Voit ladata kajakkeja/kanootteja, surffilautoja, 3 kilpapyörää tai 2 maastopyörää. Sähköpolkupyöriä ei saa lastata kiskoille.

Max kantavuus: 40 kg

Kaiteet ovat yhteensopivia muun muassa Thulen valikoiman kanssa.

Paino: 7 kg

Mitat: 122 x 17 x 17 cm

HUOM! Jokainen tyhjiökiinnitys testataan kahdesti 24 tunnin ajan ennen pakkaamista! Kattotelineet on testattu useiden vuosien ajan sekä kuumissa että erittäin kylmissä olosuhteissa. Saksalainen TUV on testannut ne ja läpäissyt kaikki DIN-testit onnistuneesti.

Jokainen alipainelisälaite kestää 110 kilon kuorman.

Olemme lainanneet toimittajamme kuvia.