Toimituskulu 6,90 euroa / 3-5 päivän toimitusaika / Turvallinen verkkokauppa

Model S

Model S on maailman ensimmäinen suunniteltu täysin sähköinen premium-sedan. Suorituskykyä, turvallisuutta ja tehokkuutta yhdistävä Tesla on ylittänyt odotukset autolle, jolla on pisin toimintamatka sähköajoneuvoista, 0–60 mph kiihtyvyysennätys 2,28 sekuntia ja langattomat ohjelmistopäivitykset.

Me Teslan omistavat emme voi mekaanisesti muuttaa autoamme tai vaikuttaa siihen sen enempää kuin tavallista bensiini- tai dieselkäyttöistä autoakaan. Sen sijaan voimme muuttaa auton ulkonäköä erivärisillä kalvoilla ja lisätarvikkeilla, kuten spoilereilla, säilytyskonsoleilla, koukuilla ja avaimenpidikkeillä jne.

Meillä on pari eri mallia ja eri materiaalia sisämatoissa, joista voit valita maton Tesla Model S -autoosi.

Model S -mallin lokasuojassamme on todella hieno hiilikuitukuvio ja ne asennetaan ilman, että pyörän kotelon muoviin tarvitsee tehdä reikiä. Huolimatta siitä, että lokasuojia ei välttämättä tarvita, monet haluavat silti asentaa lokasuojat Model S:ään.

Teslify AB on itsenäinen yritys, jolla ei ole suhdetta tai yhteistyötä Teslan kanssa. Teslify AB:n myymät tuotteet eivät ole Teslan valmistamia. Kaikki käyttämämme Teslaan liittyvät nimet, symbolit ja tekstit ovat vain tuotteiden tunnistamistarkoituksessa ja ne ovat Teslan omaisuutta.