Toimituskulu 6,90 euroa / 3-5 päivän toimitusaika / Turvallinen verkkokauppa

Yritys

Yritys

Ajettuamme Teslalla useiden vuosien ajan, tunsimme suurta tarvetta että, saisimme Teslastamme henkilökohtaisemman ja käytännöllisemmän.


Tästä syystä aloitimme Teslifyn vuonna 2019, osittain tyydyttääksemme omaa intohimoamme Teslojamme kohtaan ja osittain antaaksemme kaikille muille Teslan omistajille tämän mahdollisuuden!

Aloitimme pienellä valikoimalla ja olemme jatkuvasti laajentaneet valikoimaamme. Toivomme, että pidät verkkokaupassamme näkemästäsi ja tervetuloa kasvavaan Teslify-perheeseen nyt myös suomessa.

Teslify on Pohjoismaiden suuri Tesla tarvikkeiden verkkokauppa. Teslifyn fyysinen toiminta on keskitetty Ruotsin Löddeköpingessä sijaitseviin toimitiloihin, jotka pitävät sisällään myös keskusvaraston.

Kuljetuspalvelumme takaavat nopean ja edullisen toimituksen myös Suomeen. Palvelemme teitä Suomeksi teslify.fi verkkokaupassa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!
/ Therese, Anders ja Victor /

Teslify AB
559210–8780
Tillskärarvägen 13
Löddeköpinge, Sverige.
https://teslify.se

Teslify AB on itsenäinen yritys, jolla ei ole suhdetta tai yhteistyötä Teslan kanssa. Teslify AB:n myymät tuotteet eivät ole Teslan valmistamia. Kaikki käyttämämme Teslaan liittyvät nimet, symbolit ja tekstit ovat vain tunnistamistarkoituksessa ja ne ovat Teslan omaisuutta.