Toimituskulu 6,90 euroa / 3-5 päivän toimitusaika / Turvallinen verkkokauppa

Model 3

Tesla Model 3 esiteltiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2016 ja otettiin tuotantoon vuoden 2017 puolivälissä. Tesla Model 3 kiihtyy 0-100 km/h 5,6 sekunnissa. Perusmallin toimintasäde on vähintään 345 km.

Mallin esittelyn jälkeisellä viikolla tilausvarauksia oli vastaanotettu 325 000, mikä oli yli 3 kertaa enemmän autoja kuin Tesla oli siihen mennessä myynyt. Model 3:n hinta on alhaisempi kuin Model S, X ja Y, ja tämä hinta saavutetaan pääasiassa tehtaiden mittakaavaetuilla. Muun muassa akkujen kustannuksia on alennettu yksinkertaistetulla valmistusprosessilla.

Tesla Model 3 saa usein kiitosta käsiteltävyydestään, kiihtyvyydestään ja sisustuksestaan. Uskomme, että erityisesti sisustusta voidaan tehdä entistä paremmaksi ja mukavammaksi lisävarusteillamme!

Meillä on useita eri vaihtoehtoja Tesla Model 3:n sisämatoille. Löydät valikoimastamme, sekä hieman eksklusiivisemman version XPE:stä että useita käytännöllisempiä vaihtoehtoja kumista/lateksista ja TPE materiaalista.

Lokasuojamme myydään 4 kappaleen pakkauksissa, eli saat sekä etu- että takapyörän kaaren lokasuojat. Tämä antaa autollesi paljon yhtenäisemmän ilmeen ja ne ovat sekä tehokkaammat että houkuttelevammat kuin autossa tällä hetkellä toimitettavat lokasuojat. Lokasuojat on myös helppo asentaa.

Mistä tiedän, että Tesla Model 3 on vuosimallia 2021? Jos ikkunoiden ja kahvojen ympärillä olevat listat ovat mustia, sinulla on malli 3 2021. Tavaratilassa on myös lämpöpumppu.

Teslify AB on itsenäinen yritys, jolla ei ole suhdetta tai yhteistyötä Teslan kanssa. Teslify AB:n myymät tuotteet eivät ole Teslan valmistamia. Kaikki käyttämämme Teslaan liittyvät nimet, symbolit ja tekstit ovat vain tuotteiden tunnistamistarkoituksessa ja ne ovat Teslan omaisuutta.