Toimituskulu 6,90 euroa / 3-5 päivän toimitusaika / Turvallinen verkkokauppa

Kattotelineet tyhjiökiinnityksillä, jaettavat - Tesla Model S/3/Y

  • 595 EUR

Älykkäät, jaettavat kattotelineet, jotka kiinnität nopeasti ja helposti suurilla imukiinnikkeillä.

Varastossa
Tuotenumero: S/3/Y-374
Share

Älykkäät, jaettavat kattotelineet, jotka kiinnität nopeasti ja helposti suurilla imukiinnikkeillä. Tyhjiökiinnikkeet voidaan kiinnittää lasikattoihin sekä koriin. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä lasikaton hajoamista kiristämällä ruuveja väärin tai liian lujasti, kuten perinteisessä Teslan lasikaton ympärille kiinnitettävässä kattotelineessä.

Yksinkertainen kokoaminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ajaa niiden kanssa, kun et käytä niitä, koska "purkaminen kestää liian kauan. Voit helposti säilyttää niitä autossa, kun et käytä niitä.

Kaiteet toimitetaan varrella, joissa on tyhjiökiinnikkeet, jotka on suunniteltu seuraamaan katon muotoa. Jokaisessa tyhjiökiinnikkeessä on oma tyhjiöpumppu, mikä tekee asennuksesta uskomattoman sujuvaa ja nopeaa. Niiden asentaminen vie vain muutaman minuutin.

Etukiskossa on 4 tyhjiökiinnitystä ja takakiskossa 2 tyhjiökiinnitystä.

Voit ladata kajakkeja/kanootteja, surffilautoja, 3 kilpapyörää tai 2 maastopyörää. Sähköpolkupyöriä ei saa lastata kiskoille.

Max kantavuus: 40 kg

Kaiteet ovat yhteensopivia muun muassa Thulen valikoiman kanssa.

Paino: 7 kg

Mitat: 122 x 15 x 15 cm

HUOMIO! Jokainen tyhjiökiinnitys testataan kahdesti 24 tunnin ajan ennen pakkaamista! Kattotelineet on testattu useiden vuosien ajan sekä kuumissa että erittäin kylmissä olosuhteissa. Saksalainen TUV on testannut ne ja läpäissyt kaikki DIN-testit onnistuneesti.

Jokainen alipainelisälaite kestää 110 kilon kuorman.

Olemme lainanneet toimittajamme kuvia.